Akçakoca Yerleşkemizde 13. Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi

31 Ara

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR tarafından hayata geçirilen Açık Kapı Uygulamasının bu ay Akçakoca Yerleşkesinde 13.sü gerçekleştirildi.

Akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızın Akçakoca Yerleşkesiyle ilgili görüşlerini, düşüncelerini, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen 13. Akçakoca Açık Kapı Gününde, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer MESCİ; öğretim üyelerimizi, öğretim elemanlarımızı, idari personelimizi, öğrencilerimizi ve dış paydaşlarımızı makamında kabul etti.

Bu ay 13.sü düzenlenen Açık Kapı Gününe ağırlıklı olarak katılım gösteren öğrencilerimizin ve idari personelimizin, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile ilgili sorunlarını, düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Doç. Dr. Muammer MESCİ; kendilerine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulunarak, yöneltilen soruları da cevapladı.

13. Açık Kapı Uygulaması, katılım sağlayan herkese Yerleşkemiz Yöneticileri tarafından teşekkür edilmesiyle son buldu.